CsEÖH Infóstand – Hegyhátszentjakab, Vadása tó és Szabadidőközpont

2019.08.15 Vas megye

Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét kitelepültünk infóstandunkkal megyei, frekventált helyszínre. A Vas Megyei CsEÖH célja a kitelepülés során az érzékenyítés, szemléletformálás, információ átadás volt. A Vadása tó és Szabadidőközpontban a helyi önkormányzat koordinálásában „Családi délutánt” szerveztek az érdeklődők számára, ennek keretében interaktív játékok, CsEÖH infóstand várta az érdeklődőket, melyre családok sokasága érkezett.

A kitelepülésben együttműködő partnerünk az Új Nemzedék Szombathely Közösségi tér volt. 2019. augusztus 9-én saját standunk információs pultja mellett játékos feladatokon keresztül ismerhették meg az érdeklődők a különböző fogyatékossággal élők helyzetét, mindennapjaik nehézségeit és persze örömeit is. A standunkhoz látogatók betakart szemmel ismerhettek fel különböző tárgyakat, zöldségeket, gyümölcsöket. Emellett családi totó, valamint családi képrejtvény is várta az érdeklődőket. Ezen kívül a CsEÖH állandó díjmentes szolgáltatását, az EBH ügyfélfogadást is népszerűsítettük egy kiadvánnyal.

A kitűnő időjárásnak is köszönhetően sokan látogatták a standunkat, vettek részt programelemünkön, így körülbelül 125 fő részére releváns információkat tudtunk átadni szolgáltatásainkkal kapcsolatban. A kitelepülés alkalmával önkéntes segítőket is bevontunk, népszerűsítve ezáltal az önkéntesség kultúráját is.

Megszakítás