“Szeretem a családunkat! – De miért? ” gyermek rajzpályázat

2019.01.28 Nógrád megye

“Szeretem a családunkat! – De miért? “ – Salgótarján, Pálfalvai Közösségi Tér – 2019.01.25.

Az általános iskoláskorú gyermekek családi értékeinek fontosságára, valamint a családi élmények gyermeki alkotásokon keresztüli megjelenítése volt a célja a programunknak. Képzőművészeti pályázatot hirdetünk meg az anyák napján a közoktatási intézmények diákjai számára a “Szeretem a családunkat! – De miért? ” címmel.

A CSEÖH vezetője, Szabó Péter köszöntötte, Tolnai Sándort a Háztartások Foglalkoztatásáért Alapítvány munkatársát, a házigazdákat: a Pálfalvai Közösségi Tér munkatársait, majd felkérte őket a köszöntők megtartására.

A zsűri részéről Racs Katalin és Tóth László értékelte a beküldött pályamunkákat, hangsúlyozva az életkori sajátosságokat, valamint a családok, tanárok segítő szerepét és a gyermekek kreativitását.

A pályázat díjait Szabó Péter és Tolnai Sándor a Háztartások Foglalkoztatásáért Alapítvány munkatársa adták át a jelenlévő alsó és felső tagozatos diákoknak. A gazdára talált a két tagozat első három helyezett mellett, öt különdíj a helyezést el nem ért de munkája elismerést érdemlő gyerekek és a legaktívabb oktatási intézmény felkészítő tanárainak szóló ajándékcsomagok is gazdára találtak.

Alsó Tagozat

  1. Egyed Kincső 1. osztályos tanuló
  2. Szabó Szonja 3. osztályos tanuló
  3. Hives Emma 3. osztályos tanuló

Felső Tagozat

  1. Kaba Luca 5. osztályos tanuló
  2. Tokodi Emília 5. osztályos tanuló
  3. Bátfai Liliána Dalma 8. osztályos tanuló

Különdíj:

  • Oláh Vivien Bernadett 2. osztályos tanuló
  • Licskó Zsófi 2. osztályos tanuló
  • Pataki Lolita Rita 2. osztályos tanuló

Különdíj:

  • Nógrády Ildikó felkészítő tanár
  • Torákné Sinka Ágnes felkészítő tanár

A programot közös tárlatnézés és szerény vendéglátás zárta, míg a kiállított képeket a Pálfalvai Közösségi Térben egy hónapig tekinthetik meg az érdeklődő látogatók.

“Szeretem a családunkat! – De miért? ” gyermek rajzpályázat
Megszakítás