IV. IKSZ Börze a Güntner Arénában

2021.10.27 Komárom-Esztergom megye

A 2019-es évi Börzéhez hasonlóan Egyesületünk 2021-ben is meghívást kapott a Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság által szervezett eseményre. Munkatársaink pedig örömmel vettek részt a 2021. október 22-én 9:30 és 13:00 között Tatán a Güntner Arénában megrendezett eseményen.

Az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő IKSZ Börze a 25 különböző tevékenységi körű, önkéntest fogadó szervezet és 415 leendő önkéntes diák egymásra találását szolgálta. A szervezők és együttműködők célja volt, hogy minden kilátogató diák a szervezetek kavalkádjában megtalálhassa azon szervezet, szervezeteket, melyek működési területe leginkább felkelti az érdeklődését.
A standokhoz látogató diákok elmondásai, beszámolói alapján ezen küldetést sikerült is teljesíteni.

Egyesületünk munkatársai mind a megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ, mind pedig a megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház működését, céljait, főbb programjait bemutatták a diákoknak. Izgalmas eszközökkel, játékokkal felkeltve a résztvevők figyelmét, akik közül reméljük a későbbiekben minél többen döntenek úgy, hogy önkéntes munkájukkal, önkéntes közösségi szolgálatukkal segítik programjaink megvalósulását.

 

Tatai Televízió riportja az eseményről 09:53-től az alábbi videóban megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=xC9XX2BnxF4

Megszakítás