Kamera Família – Újratöltve! Meghosszabbítva!

2021.09.28 Bács-Kiskun megye

Kamera Família 2. – Mesélő fényképalbum néven „a család” témában kreatív alkotói pályázatot hirdet a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház a megye általános és középiskolás diákjai részére.

Figyelj! Kérdezz! Írj róla! Küldd el!

Azt kérjük a fiataloktól, vessék papírra a nagyszüleiktől hallott történeteket, amelyeket a családi fényképalbumok fellapozgatásakor hallanak.

A pályamunkák beküldési határidejét meghosszabbítottuk: 2021. október 11-ére.

A pályázatra szánt, régi korokat idéző fényképek szkennelt változatát, valamint az ahhoz tartozó gépelve írt családi történetet legalább egy A/4 oldal (Times New Roman betűtípussal, 1,5 sortávolsággal szedve) és legfeljebb 10 ezer karakter terjedelemben „Mesélő fényképalbum” jeligére a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház e-mail címére (eselyteremtes.bacs@gmail.com) várjuk.

Az íráshoz mellékelni szükséges a kitöltött adatlapot és az aláírt nyilatkozatokat is.

A szakmai zsűri bírálata után a nyertesek névsorát online térben tesszük közzé, a nokanemzetjovojeert.hu és a cseoh.gov.hu/hazak/bacs-kiskun-megye/ weboldalakon, ahol a díjazott pályaműveket is el lehet majd olvasni.

A helyezést elért fiatalok értékes ajándékokban részesülnek. A nyeremények között szerepel élménypark és élményfürdő belépő, valamint különféle összegű kultúra utalvány, társasjáték.

A programot a kecskeméti Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház valósítja meg Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter, a Miniszterelnökség támogatásával.

Megszakítás