Családban marad – televíziós magazinműsor – 2018. december

2018.12.13 Bács-Kiskun megye

A Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület és a fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház kezdeményezésére és szerkesztésével készülő műsor decemberi adásából kiderül, hogy a családon belüli munkavégzés nemcsak a kötelességvállalás kialakulását segíti, de növeli a gyermekek kitartását és fejleszti a gondolkodást is.

A műsorban eloszlatjuk azt a tévhitet, hogy a kiégés a túlhajszolt menedzserek, a munkamániások betegsége. Kiderül, melyek a burnout legjellemzőbb tünetei, és mit tehetünk a megelőzés érdekében.

Nézőink azt is megtudhatják, Vajon vannak-e a fáknak érzéseik? Boldogok-e, ha virágoznak? Álmodnak-e télen, amikor megkopaszodva várják a tavaszt?, hiszen ezekre a kérdésekre is választ ad a most bemutatott A platánfa álma című meseregény, melynek középpontjában egy százéves platánfa és egy óvodás kislány, Olívia megható barátsága áll.

Közel harmincan vettek magukra kötényt, hogy olyan ismert ételeket, mint a fasírt, keksz vagy torta készítsenek el a megszokottól eltérő hozzávalókkal. És miközben aprítottak, daraboltak, sütöttek és főztek egy dietetikus tanácsait is meghallgathatták az egészséges hozzávalókról, étkezési szokásokról, ételérzékenységről.

A műsorban beszámolunk továbbá A család témában meghirdetett megyei szintű Kamera Família fotópályázat eredményhirdetéséről, Programajánló rovatunkban pedig számos kikapcsolódási lehetőséget kínálunk.

Megszakítás