KAMERA FAMÍLIA – kreatív fotópályázat általános iskolásoknak

2018.08.07 Bács-Kiskun megye

Kamera Família néven, „A család” témában kreatív fotópályázatot hirdet a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház a megye általános iskoláinak alsó tagozatos diákjai részére.

Fényképezd le! Írj róla! Küldd el! – A pályázatra szánt fényképeket A/5 méretben, fotópapírra nyomtatva várják. Azt kérik, minden pályázó írja meg kézzel – legfeljebb A/5 méretben –, hogy a megörökített nyári, családi pillanat miért kedves és fontos!

A fotókat – postai úton vagy személyesen a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház címére várjuk (6000 Kecskemét, Reile Géza utca 22.).

Beküldési határidő: 2018. szeptember 17., hétfő

A pályázatra beérkezett fényképeket szakértő zsűri bírálja el. A legjobbnak ítélt képek készítői egy, a fotókból rendezett tárlat megnyitója keretében, étékes díjakban részesülnek. A nyeremények között szerepel élménypark és élményfürdő belépő, valamint különféle összegű kultúra utalvány.

A programot a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház valósítja meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával.

További információ az eselyteremtes.bacs@gmail.com e-mail címen vagy a +36 20 332 3850-es és a +36 20 310 1850-es telefonszámokon kérhető.

Megszakítás