AZ ÉV BÁCS-KISKUN MEGYEI ÖNKÉNTESE DÍJ – 2019

2019.10.07 Bács-Kiskun megye

Az Év Bács-Kiskun Megyei Önkéntese címmel a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület és a fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház munkatársai 2017-ben díjat alapítottak. Az elismerést az idei évben is szeretnék átadni.

Az önkéntesség december 5-ei világnapjához kapcsolódóan megrendezett díjátadó ünnepség célja, hogy elismerjük az önkéntes tevékenységet végzők lelkesedését és fáradozását, valamint hozzájáruljunk ahhoz, hogy az önkéntesség társadalmi megítélése még kedvezőbb legyen.

Fontosnak tartjuk továbbá, hogy Bács-Kiskun megyében az önkéntes tevékenységet végzők mellett, a fogadó intézmények, szervezetek is nagyobb nyilvánosságot kapjanak, ezért a díjátadó ünnepséget követően lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a megyében működő civil szervezetek, egyesületek, intézmények képviselői megismerhessék egymás munkáját, célkitűzéseit, törekvéseit a későbbi sikeres együttműködés reményében.

Az ünnepségen Az Év Megyei Önkéntese és Az Év Ifjú Megyei Önkéntese címmel két díjat adunk át.

A díjátadó tervezett időpontja: 2019 decembere
A pontos helyszínről a hivatalos meghívóban adunk tájékoztatást.

A jelölések leadásának határideje: 2019. november 29., péntek
A jelöléseket, postai úton a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház
6000 Kecskemét, Reile Géza u. 22. szám alatti címre, vagy elektronikusan az eselyteremtes.bacs@gmail.com e-mail címre várjuk.
További információ a +36 20 310 18 50-es telefonszámon kérhető.

Pályázni a mellékelt, kitöltendő adatlap beküldésével lehet.

Kérjük, a jelölő szervezetek, intézmények tartsák szem előtt, hogy a díjra jelölt személy a küldő intézménnyel munkaviszonyban csak akkor állhat, ha a szabadidejében végzett önkéntes tevékenység alapján jelölik az elismerésre! A munkaköréből adódóan elvégzett feladatok alapján nem jelölhető senki!

Megszakítás